Mannensafari Tanzania

Mannensafari Tanzania11 Jan 18:00 - 24 Jan 21:00 - Ngorongoro
Ngorongoro

Route
More info

WALK THE RHYTHM OF THE EARTH

Deze 14 daagse safari voor mannen biedt je een unieke wandeltocht over een oud Masaï pad door de magische, wilde natuur van Ngorongoro Krater Hoogland in Tanzania. De natuur in Ngorongoro is adembenemend en zet je zintuigen op scherp.
Trainer Bart Wiegers (www.soulquest.nl) nodigt je uit ja te zeggen tegen de roep van de oer-man (de pure levensenergie) en een onomkeerbare stap te zetten op de weg terug naar innerlijk koningschap. Tijdens “medicine walks” herken je hoe de natuur jouw innerlijk spiegelt. De rituelen, natuuroefeningen, trancereizen, meditaties en sharings helpen je los te komen van de beperkende overtuigingen die je vrije geest hebben vastgezet in de kleine ruimte die je werd gegeven door je omgeving en door je cultuur.Aan het eind van je tocht krijg je zicht op Oldonyo L'engai ofwel “the mountain of God” Aan de voet van deze berg laat je achter wat je niet langer meer nodig hebt en ontmoet je de wijze man. Bovenop de berg ga je staan voor je nieuw gevonden waarheid en spreek je dit geschenk met zonsopgang uit over de wereld. Door je hervonden levenskracht te verbinden met je kwetsbaarheid, ontstaat er een sterk gevoel van verbroedering met elkaar en een werkelijk thuiskomen bij jezelf.

Deze krachtige initiatie safari is uniek in de wereld en brengt je naar die bron in jezelf waar als vanzelf je prachtige potentieel als mens en man opborrelt.

Bart begeleidt sinds 2003 Vision Quest’s, zweethutten, en geeft (o.a. samen met zijn partner) trainingen en individuele consulten aan mannen en vrouwen.
Lees verder op www.soulquest.nl/mannensafari-tanzania© 2019 Siguez